Welkom bij Van Beek Mode Voorthuizen

TradeMarkPromo

 

 

 

TradeMarkPromo is een kleinschalig bedrijf dat zich bezig houd met o.a. promotie van bedrijven/evenementen, kleding en relatiegeschenken. Maar vaak wel de iets complexere onderdelen op dit gebied. Een goed voorbeeld is dat wij waszakjes leveren die :
* goede kwaliteit, kan jaren gebruikt worden
* goede rits waar een beschermlapje overheen gemaakt is zodat het ander wasgoed zo min mogelijk kan beschadigen
* GROOT bedrukt met namen/logo's

 

De linker is nieuw, de rechter is ±2 jaar gebruikt. Uiteraard door wasmiddel is de witte stof niet geheel wit gebleven, maar de print is zeker nog erg duidelijk te lezen. Zo wordt uw klant na elke wasbeurd weer even herinnerd waar ze zo fijn zijn geholpen. Praktisch en duurzaam als give-away en/of los te verkopen.

Normaal kan dit niet bedrukt worden of je zit vast aan hele grote aantallen. Bij ons kan dat al vanaf 100 stuks maar natuurlijk zijn grotere aantallen interessanter om het ook nog met een beetje marge te verkopen in uw winkel.

Andere erg mooie projecten zijn bijv. een officieel Monopoly spel in eigen huisstijl. Dit hebben we in 2012 mogen verzorgen voor de OndernemersVereniging Voorthuizen : Monopoly Voorthuizen werd gemaakt waarbij lokale bedrijven straten konden sponsoren waarbij ze ook naamdrager werden van die straat. Ook in de Kans- en Algemeenfonds kaarten kwamen specifieke opdrachten naar voren gericht op de bedrijven. Er zijn zelfs extra sets met kaartjes meegeleverd bij deze gelimiteerde editie zodat er nog meer een lokale sfeer aan het spel is komen te hangen. Net zoals de extra dobbelsteen waarmee je het spel versneld kunt spelen. En zeer duurzame vorm van branding van een dorp of stad.

U kunt altijd contact met ons opnemen als u ideeën heeft of juist niet.
Met een compact team zijn wij zeer flexibel en maken we samen de mooiste dingen.
Contactpersoon : Mark van Beek
Contact opnemen kan door een mail te sturen naar: verkoop@vanbeek-mode.nl of om door te bellen naar 0342- 471594.