Welkom bij Van Beek Mode Voorthuizen

TMC520

De reinigingsformule TMC 520 is ontwikkeld in het laboratorium van de Amerikaan Russel Huntley die voor een opdrachtgever uit de ruimtevaart- en luchtvaartindustrie op zoek was naar een hoogwaardige, universele ontvetter.

Het product moest aan de hoogste veiligheidseisen voldoen en mocht absoluut geen middelen bevatten die hun kostbare, hoogwaardige electronische onderdelen zou kunnen aantasten.

Russel Huntley heeft jarenlang aan de vervolmaking van zijn TMC 520 reinigingsformule gewerkt. Het product is zo veilig en effectief dat de NASA de formule tot op de dag van vandaag toepast.

Bij toeval werd door een van de laboranten die thuis een hardnekkige vlek in zijn tapijt had, ontdekt dat de formule ook als vlekkenreiniger voor tapijt en meubelstoffen kon worden toegepast. Een voor de ruimtevaart technologie ontwikkelde ontvetter bleek de mens ook op een ander terrein van nut te zijn. Met de TMC 520 formule kan bij kleding, tapijt, meubel- en decoratiestoffen en autobekleding, (niet op natuurleder), vrijwel iedere vlek veilig en effectief behandeld worden.

Er zijn vele vlekkentabellen, waarin men aangeeft met welk 'mengseltje' de betreffende vlek kan worden verwijderd. Erg omslachtig en vaak met een gering resultaat.

TMC 520 vlekkenformule vervangt deze vlekkentabellen met als voordeel een kant en klaar product in een handige sproeiflacon direct te gebruiken op praktisch elke vlek in elk type tapijt of meubelstof..... simpel en eenvoudig. TMC 520 is geheel zonder risico: Zelfs de servicediensten van de grote tapijtmerkfabrikanten gebruiken het dagelijks voor het oplossen van diverse vlekkenproblemen. En voor sommige zeer hardnekkige vlekken is er een extra geconcentreerde variant verkrijgbaar, "Koffievlekkenreiniger" genaamd. Deze is zeker niet alleen voor koffie maar bijv. ook voor rode wijn, bloed, enz. Vlekken onstaan om de vreemdste plekken en ongelukkigste momenten. Daarom hebben we deze handige reiniger ook met een wegwerp doekje in afgesloten zakje. Erg handig voor in de handtas of dashboardkastje van de auto of caravan.

Om vlekken makkelijk te lijf te kunnen gaan, hebben wij in ons assortiment een zeer handige "vlekkenspons". Op deze kunststof handgreep zit een dikke microvezel doek bevestigd die u er makkelijk vanaf kunt halen om in de machine te wassen.

 

Maar zeker ook voor kleding is TMC 520 een uitkomst. Neem bijvoorbeeld vieze kragen van overhemden, met normaal wassen soms een erg lasitge klus. Niet voor TMC 520. Geen vlek is te gek! Steeds meer mensen hebben TMC 520 ook ontdekt als voorbehandeling voor het wassen. Een vlek goed inspuiten met TMC 520 en daarna direkt de wasmachine in en het resultaat kunt u nu wel raden...