Welkom bij Van Beek Mode Voorthuizen

Stomerij Service


 

Om u kleding en andere textielen goederen in TOPconditie te houden, bieden wij u een uitstekende stomerijservice aan.

Vrijwel alles dat van een stof is, kunnen wij voor u vakkundig laten reinigen. U kunt natuurlijk denken aan:

- pantalons

- kostuums

- jassen

 

De stomerij die voor ons werkt is TopCleaning uit Harderwijk. Wij hebben voor meerdere redenen gekozen voor deze partner:

- betrouwbaar en jaren lange ervaring

- uitstekende prestaties (zelden klachten of opmerkingen en indien er opmerkingen zijn, dan wordt dit correct opgelost)

- aparte behandelingen voor verschillende specialistische vlekken en artikelen zoals:

     - trouwjurken

     - caravan-, boot- en tuinkussens

     - matrassen, toppers en dekbedden

     - brand-, rook- en roetschades en evt. complete inventarissen in overleg met uw verzekering

     - tapijt, vloerkleden en gordijnen

 

Dat onze stomerij uitblinkt in prestaties blijft niet onopgemerkt. Onze stomerij is in maart 2014 door de NETEX (NEderlandse vereniging van TEXtielreinigers) uitgeroepen tot de beste stomerij van Nederland! En in november 2014 door de CINET (de internationale overkoepelende organisatie van stomerij organisaties) tot  "DE BESTE STOMERIJ VAN EUROPA !!!". In 2016 wederom door NETEX uitgeroepen tot de beste stomerij van Nederland en als kers op de taart eind 2016 zijn ze door CINET uitgeroepen tot de op 1 na beste van DE HELE WERELD !!! Uw dierbare kleding is bij ons dus in betrouwbare handen. Met minder neemt u geen genoegen. Goed behandelen betekend soms ook, hoe vreemd het misschien ook klinkt, op tijd stoppen. Stoffen zijn gemaakt zodat ze op een bepaalde manier behandeld kunnen worden. Mocht een vlek er niet uit gaan volgens de voorschriften, dan kan er schade ontstaan door het eindeloos door te blijven behandelen. Op tijd stoppen is dus een kunst. Soms is nabehandelen wel mogelijk maar dan gebeurd dat uitsluitend in overleg met u, ZONDER MEERPRIJS. Heeft u specifieke vragen of wensen? Stel ze gerust. En heeft u vooraf iets besproken met iemand, dan dient u dit te melden bij afgeifte van uw goederen. Gebeurd dit niet duidelijk, dan kunnen wij achteraf hier niets meer mee doen helaas.

 

Heeft uw kleding een mankement? Naadje los, rits kapot, knoop ontbreekt, enz. enz.? Dan kunnen wij dat ook gelijk met uw stoomopdracht verzorgen. 1 adres, 1 aanspreekpunt, 1 moeite. Voor ons geen moeite!

 

De kleding wordt bij ons op woensdag en vrijdag gewisseld. Dus brengt u vieze kleding bijv. op dinsdag, dan kunt u het op vrijdag na 17:00 uur alweer ophalen. Wilt u uw goederen sneller weer retour i.v.m. een gelegenheid (bijv. begrafenis), dan kunnen we soms zonder meerprijs er een SPOED opdracht van maken in overleg.

 

Ook beheren wij, indien gewenst, de kleding van bedrijven en gezelschappen zoals zangkoren en muziekverenigingen. Bij grote aantallen kunnen we een gepaste offerte aanbieden waardoor uw bedrijf, vereniging of leden direkt voordeel hebben. Evt. in combinatie met reparaties. Dat noemen we ontzorgen.