Welkom bij Van Beek Mode Voorthuizen

Sint & Piet

De 2e zaterdag van november komt traditiegetrouw de goed heiligman weer in het land samen met zijn gevolg in wat voor kleur dan ook. Wij zijn al vele jaren lang leverancier van hoogwaardige kostuums en accessoires voor Sint & Piet. Hoogwaardig zult u denken? Ja, de kostuums waar wij in gespecialiseerd zijn worden bijv. ook gebruikt voor op TV. Echt een mooie zware kwaliteit originele stoffen, meestal katoen fluweel. Dit geeft een super mooi en exclusief effect waar u vele jaren lang plezier van kunt beleven. Volle en diepe kleuren, stevige kwaliteit, mooie ontwerpen met oog voor detail. Alle kostuums leveren wij o.a.:

- in een goede duurzame hoes
- elke kledingstuk is voorzien van een custom-made etiket zodat iedereen kan zien wie de eigenaar is
- incl. veer bij de barretten

Tevens hebben wij de mogelijkheid in huis om reparaties uit te voeren, vakkundig stomen na gebruik, maatwerk oplossingen en zelfs losse stoffen om zelf wat te kunnen maken in overleg.

Omdat ons specialisme vooral ligt bij het echt mooie materiaal, zijn de prijzen ook uit een wat hoger segment. Onze klanten zijn dan ook hoofdzakelijk (semi-)professionals zoals theater gezelschappen, acteurs, winkeliersverenigingen, scholen, enz. Organisaties die het algemeen belang dienen, kunnen ook proberen om hun investering mee te laten dragen dmv sponsoring/schenkingen/subsidies. U kunt eens infomeren bij bijv.:

RaboFonds : https://www.mijnrabobanksteunt.nl/gelderse-vallei/aanvraagformulier

Fonds 1845 : https://www.fonds1845.nl/httpwww-fonds1845-nlwp-contentuploads/