Welkom bij Van Beek Mode Voorthuizen

Modeshow

Door de Coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om een modeshow te houden. Hierdoor zijn er in 2020 ook geen shows gelopen, en in maart 2021 ook niet. Zodra de coronamaatregelen het weer toelaten, zullen wij weer een modeshow voor u organiseren.

Helaas, de najaarsmodeshows van 2019 gemist? Een kleine impressie ziet u hieronder.

 

Hoe zien wij onze modeshows? Onze shows zijn laagdrempelig, vrijblijvend en GRATIS. U wordt ontvangen door onze dames en evt. wordt uw jas aangenomen. U mag een kopje koffie of thee pakken en rustig een plaatsje zoeken. Tijdens de show laten de modellen u ons winkelbeeld zien voor het komend seizoen. De modellen lopen 2x heen en weer waarbij u bij de 2e keer de gelegenheid heeft om evt. wat te vragen aan de modellen (bijv. binnenkant van een jasje laten zien, even het materiaal voelen, enz.). Na de modeshow staat er voor u een glaasje fris klaar voor in de winkel. Tijdens dat drinken zal het team van Van Beek Mode de stoelen opruimen en de kledingrekken voor een groot gedeelte weer terug op de plaats zetten. Daarna heeft u de gelegenheid om de kledingstukken zelf te passen en evt. aan te schaffen. Als u op weg naar huis vertrekt ontvangt u ook nog een presentje! We danken u hartelijk voor uw komst en zien u graag nog eens terug.

De sfeer wordt door de bezoekers vaak omschreven als een gezellige verjaardag. Geen overbodig gedoe of chic geneuzel. Gewoon, net als u en ons zelf. Ook de modellen zijn normale dames. Verschillende leeftijden, verschillende kledingmaten en verschillende achtergronden. Hierdoor vinden wij onze kleding herkenbaarder dan dat er allemaal jonge dames lopen met maat 36-38. Lijkt het u ook leuk om een mee te lopen als model tijdens onze shows? Laat het gerust even weten. Vaak kan dat. Het is erg leuk om te doen en de reacties vanuit het publiek zijn ook positief, helemaal als er bekenden bij zitten.

De modeshows zijn normaal gesproken de 2e donderdag in maart en de 2e donderdag in september. Voor grote groepen evt. op aanvraag, aanvang 15:00 uur, een kwartiertje eerder gaan de deuren open en wordt er verse koffie of thee voor u gezet. DE VOLGENDE MODESHOW IS NOG NIET GEPLAND.

U kunt zich opgeven om GRATIS deze shows bij te wonen. 
Dit kunt u met onderstaande link doen, telefonisch (0342 471594), per email (
info@vanbeek-mode.nl) of in de winkel doorgeven. Wilt u voor uw vereniging een eigen modeshow? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN VOOR DE VOLGENDE MODESHOW.

 

Laat u verrassen, graag tot ziens!