Welkom bij Van Beek Mode Voorthuizen

BodyFash.

                                                                          

 

Sinds 2011 participeren wij in BODYFASH. Met een groepje van 8 zelfstandig lingerie specialisten in Nederland zijn we een samenwerking aan gegaan om gezamenlijk ons mooie product te promoten. Dit wordt gedaan met een website als basis : http://www.bodyfash.nl Inmiddels zijn het 30 ondernemers met totaal 38 winkels in Nederland. U kunt onze pagina op die site bezoeken door hier te klikken : http://www.bodyfash.nl/winkel/van-beek-mode

Op deze site wordt continue de inhoud bijgehouden door een gedreven brigade van dames die centraal alles bijhoudt. Hier vindt u de laatste trends, nieuwe ontwikkelingen, extra aanbiedingen en voordelen. Ook kunt u zich op deze site inschrijven voor een email nieuwsbrief die alleen gaat over bodyfashion (http://bodyfash.nl/nieuwsbrief). En u kunt nog makkelijker en sneller op de hoogte blijven door BodyFash.  

Vanuit BodyFash ontvangt u ongeveer 11 keer per jaar een nieuwsbrief. Net genoeg om op de hoogte te blijven, net niet teveel om vervelend te vinden. Én zolang u deze nieuwsbrief ontvangt, maakt u elke maand kans op leuke prijzen! GRATIS, VRIJBLIJVEND maar vooral erg LEUK.