Een hartelijk welkom bij Van Beek Mode in Voorthuizen

Mondkapjes

 

 

Voor MONDKAPJES en gezichtsmaskers bent u bij ons aan het juiste adres! Vanaf het begin van de Corona uitbraak zijn wij actief in het aanbieden van beschermingsmiddelen om dit virus tegen te gaan. Aan de ene kant omdat de verkopen in de winkel snel terug liepen. Maar ook omdat wij goede contacten hebben met fabrikanten en leveranciers die hun normale textiel productie hebben omgezet naar mondkapjes. Wij zouden het fijn vinden als onze partners na deze crisis ook nog gewoon hun mooie lingerie en ondermode aan ons kunnen blijven leveren. De crisis gaat door de gehele keten heen. Als winkel verkoop je slecht, de importeur heeft ook zijn binnenkomende goederen en de fabrikant wil ook graag zijn personeel aan het werk houden. Dus maken we van een nood ook gelijk maar een deugd.

Wij leveren op 1 uitzondering na uitsluitend wasbare mondkapjes. Uiteraard omdat ze door vakmensen gemaakt zijn, maar zeker ook omdat wegwerp varianten een enorme belasting zijn op de grondstoffen, afval en kosten. Daarbij kunnen we meer variatie aanbieden bij de wat mooiere wasbare mondkapjes. Zowel qua kleur, gebruikte materialen als decoraties en personalisatie. Zo zijn wij bijv. de enige in Europa die een sport model levert van een bepaald merk waar dan ook een ingeboude neusvleugel zit. Het model is als erg mooi maar met deze extra optie is de pasvorm en bescherming nog beter. Ook geeft deze nog minder beslagen brilglazen.

Personalisatie kan vanaf 1 stuk tot 1.000.000 stuks. Geen probleem. Uiteraard wordt de prijs interessanter bij grotere aantallen.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte? U kunt bellen naar 0342 471594 of mailen naar info@vanbeek-mode.nl