Een hartelijk welkom bij Van Beek Mode in Voorthuizen

Informatie & Contact

 

 

Bedrijfsgegevens:

Van Beek Mode
Apeldoornsestraat 14
NL-3781 BJ  Voorthuizen
The Netherlands
Tel. +31 (0)342 471594   (bij geen gehoor kunt u uw boodschap 24/7 inspreken,
                                                      u wordt dan z.s.m. terug gebeld).

Email: info@vanbeek-mode.nl

Routebeschrijving: Van Beek Mode ligt precies centraal in Nederland, ongeveer halverwege de snelweg A1 Amersfoort-Apeldoorn, afrit 16. Richting Voorthuizen, op rondweg stoplichten Rechts, 2e rotonde Rechts, komt u op de N344 richting Garderen-Apeldoorn, na ± 850 meter Rechts de parallelweg in rijden en direkt ziet u aan de rechterkant onze winkel met parkeerplaats voor de deur.

U kunt uw fietstocht over de Veluwe ook combineren met een bezoek aan ons. Via de knooppuntenroutes 21 en 94 komt u gewoon bij ons voor de deur langs! Zie : www.routesopdeveluwe.nl/giro-di-barneveld/

of www.routesopdeveluwe.nl/west-veluwse-variatie/

 

 

Bank: NL76 RABO 0366 3034 73                                                                                                             BIC: RABONL2U
K.v.K./C.O.C.:  52171493
BTW / VAT id.: NL002141555B75

 

SEMH gecertificeerd. AGB-code : 76088861

 

Openingstijden:

                        ZOMERTIJD                  WINTERTIJD               

                        van apr. t/m sept.         van okt. t/m mrt.         

Maandag         13:00u. - 18:00u.         13:00u. - 17:30u.         

Dinsdag           09:00u. - 18:00u.         09:00u. - 17:30u.         

Woensdag        09:00u. - 18:00u.         09:00u. - 17:30u.         

Donderdag      09:00u. - 18:00u.          09:00u. - 17:30u.         

Vrijdag             09:00u. - 21:00u.         09:00u. - 20:00u.         

Zaterdag          09:00u. - 17:00u.          09:00u. - 17:00u.

 

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN 2019

 

Vrijdag 19 april                 Goede Vrijdag        Geopend tot 17:00 uur

Maandag 22 april              2e Paasdag             GESLOTEN

Zaterdag 27 april               Koningsdag            Geopend tot 12:00 uur

Donderdag 30 mei             Hemelvaartsdag      GESLOTEN

Maandag 10 juni                2e Pinksterdag        GESLOTEN

Donderdag 5 december      Pakjesavond            Geopend tot 17:00 uur

Zaterdag 21 december       Kerstmarkt              Geopend tot 18:00 uur

Woensdag 25 december     1e Kerstdag             GESLOTEN

Donderdag 26 december    2e Kerstdag             GESLOTEN

Woensdag 1 januari 2020   Nieuwjaarsdag         GESLOTEN

 

 

Spaarkaart:

Spaar bij ons voor extra voordeel! Bij elke besteding vanaf € 10,00 ontvangt u 1 stempel m.u.v. aanbiedingen, opruimingsartikelen, protheses, maatwerk/atelier of stomerijservice. Een volle spaarkaart geeft u € 10,00 korting bij uw volgende aankoop. De kaart is onbeperkt geldig en niet inwisselbaar tegen kontanten. Bij een nieuwe spaarkaart krijgt u t.w.v. € 100,- al stempels kado!

 

 

Bestellen:

Omdat we nog geen actieve webshop hebben, kunt u gewoon uw bestelling doorgeven via email of de telefoon. U ontvangt vooraf een orderbevestiging ter controle. Na ontvangst van uw betaling wordt het pakket opgestuurd per PostNL. U kunt dan evt. de verzending volgen via: www.tracktrace.nl waarvan u per email een link krijgt gestuurd. Zo kunt u zien waar uw pakket zich bevindt en rond welke tijd het afleveren staat gepland. Verzenden is altijd voor verantwoordelijkheid van de klant. Soms past iets in een envelop maar dat is niet te traceren in geval van achterblijvende prestatie van PostNL. Een pakket daar in tegen is wat duurder maar wel te traceren. Tevens is er de mogelijkheid om het te verzekeren tijdens transport.

 

Verzendkosten:

Envelop / Brievenbus pakket     € 4,50  (tot 2 kg.)

Normaal pakket                        € 7,50   (tot 10 kg.)

Verzekerd pakket                      € 15,-   (tot 10 kg. en tot € 5.500,- verzekerd)

Buitenland op aanvraag, zie deze link voor de tarieven.

 

 

Passen:

Met kleding hebben we te maken met pasvormen en maatvoering. Daarom kan een kledingstuk anders zitten dan gehoopt. Wij adviseren u om zoveel mogelijk te passen voordat u tot aanschaf over gaat. Het makkelijkste is in de winkel, dan heeft u alles bij de hand en als een maat niet goed zit, dan pakken onze adviseuses er een andere bij voor u. Dan weet u zeker dat u geslaagd de deur uit gaat. Lukt het niet om in de winkel te passen, dan kunt u dat uiteraard ook gewoon even thuis doen. Bij het passen van ondermode en badmode verzoeken wij u om begrijpelijke redenen om uw slip aan te houden.

 

 

Ruilen:

Standaard kunt u bij ons binnen 8 dagen na aankoop ruilen, mits artikel origineel verpakt, met nog vastzittende kaartjes, niet gedragen, vies, gewassen of beschadigd. Een langere termijn is soms mogelijk na overleg vooraf. Uitzonderingen op het ruilen zijn:

* afgeprijsde artikelen: voor een hele scherpe prijs toch kwaliteit, u kunt alles zien, voelen en passen. Profiteer daar direkt van.

* speciaal voor u bestelde artikelen: vaak maken wij extra kosten om dit in huis te halen zonder deze door te berekenen, wij kunnen deze artikelen zelf ook niet retourneren.

* panty's / kniekousen / sokken: omdat dit veelal gemaakt is van kwetsbaardere materialen waarbij wij een andere klant niet 100% kwaliteit kunnen garanderen als een artikel bij ons de deur uit is geweest. Een haaltje of ladder kan snel per ongeluk gemaakt worden door bijv. een scherpe nagel, ruwe handen of sierraden. En wij willen het risico niet lopen dat wij iets terug nemen dat toch geopend is geweest, uit de verpakking gehaald of niet. Van vrijwel alle panty series hebben wij monsters of kleurstaaltjes zodat u vooraf de kleur en dikte goed kunt zien. En bij sokken is het vooral uit hygiënisch oogpunt. Bij uw aankoop kunt u er dus op vertrouwen dat u kwaliteit ontvangt.

Excuses voor het evtentuele ongemak maar u begrijpt waarom we dit moeten doen.Op zicht / geld terug:

In principe geven wij geen geld terug maar als u het vooraf overlegd is het soms wel mogelijk. Bijv. als u iets komt halen voor iemand anders. In dat geval wordt alles afgerekend wat u meeneemt en krijgt u bij retourneren uw geld weer terug. Bij grotere bedragen kunnen wij het evt. ook overmaken op een bankrekening zodat u niet met veel kontantgeld in de portemonnee zit. In andere gevallen kunt u ruilen of ontvangt u een tegoedbon. Deze bon is niet aan een bepaalde periode gebonden en kunt u gebruiken wanneer het u uitkomt. Evt. stempels voor uw klantenkaart ontvangt u later bij uw volgende bezoek met de kassabon met stempel.Beveiliging:

Wij vragen uw begrip voor het feit dat onze medewerk(st)ers de bevoegdheid hebben om (preventieve)tassencontrole te houden. Onze artikelen zijn zichtbaar en onzichtbaar beveiligd tegen diefstal. Er wordt bij diefstal en personen met vals geld en rooftassen direkt aangifte gedaan bij de politie. Tevens werken wij actief binnen het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) waarbij gegevens intern onderling worden uitgewisseld zodat alle aangesloten bedrijven elkaar op de hoogte houden. Voor uw en onze veiligheid.