Een hartelijk welkom bij Van Beek Mode in Voorthuizen

Informatie & Contact

 

 

Bedrijfsgegevens:

Van Beek Mode
Apeldoornsestraat 14
NL-3781 BJ  Voorthuizen
The Netherlands
Tel. +31 (0)342 471594   (bij geen gehoor kunt u uw boodschap 24/7 inspreken,
                                                      u wordt dan z.s.m. terug gebeld).
Whatsapp 0630 024 603 (beeldbellen of berichten ontvangen)
Email: verkoop@vanbeek-mode.nl

Routebeschrijving: Van Beek Mode ligt precies centraal in Nederland, ongeveer halverwege de snelweg A1 Amersfoort-Apeldoorn, afrit 16. Richting Voorthuizen, op rondweg stoplichten Rechts, 2e rotonde Rechts, komt u op de N344 richting Garderen-Apeldoorn, na ± 650 meter Rechts de parallelweg op rijden en direkt ziet u aan de rechterkant onze winkel met parkeerplaats voor de deur.

U kunt uw fietstocht over de Veluwe ook combineren met een bezoek aan ons. Via de knooppuntenroutes 21 en 94 komt u gewoon bij ons voor de deur langs! Zie : www.routesopdeveluwe.nl/giro-di-barneveld/

of www.routesopdeveluwe.nl/west-veluwse-variatie/

 

 

Bank               : NL76 RABO 0366 3034 73                                                                                               BIC                  : RABONL2U
K.v.K./C.O.C.  :  52171493
BTW-id / VAT : NL002141555B75

 

SEMH gecertificeerd. AGB-code : 76088861

 

Openingstijden:     WILT U GRAAG BUITEN OPENINGSTIJDEN KOMEN WINKELEN

                            MAAR NIET OP DE STANDAARD KOOPAVOND? DAT KAN EVT.

                            OP ELKE AVOND VAN DE WEEK IN OVERLEG.

          

 

 

                        ZOMERTIJD                  WINTERTIJD               

                        van apr. t/m sept.         van okt. t/m mrt.         

Maandag         13:00u. - 18:00u.         13:00u. - 17:30u.         

Dinsdag           09:00u. - 18:00u.         09:00u. - 17:30u.         

Woensdag        09:00u. - 18:00u.         09:00u. - 17:30u.         

Donderdag      09:00u. - 18:00u.          09:00u. - 17:30u.         

Vrijdag             09:00u. - 20:00u.         09:00u. - 20:00u.

Zaterdag          09:00u. - 17:00u.          09:00u. - 17:00u.

 

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN 2020

 

Vrijdag 10 april                 Goede Vrijdag         Geopend tot 16:00 uur

Maandag 13 april              2e Paasdag              GESLOTEN

Maandag 27 april              Koningsdag             GESLOTEN

Dinsdag 5 mei                  Nat. Bevrijdingsdag  GESLOTEN

Donderdag 21 mei            Hemelvaartsdag       GESLOTEN

Maandag 1 juni                 2e Pinksterdag         GESLOTEN

Zaterdag 5 december        Pakjesavond             Geopend tot 17:00 uur

Zaterdag 19 december      Kerstmarkt               Geopend tot 17:00 uur

Vrijdag 25 december        1e Kerstdag              GESLOTEN

Zaterdag 26 december     2e Kerstdag              GESLOTEN

Vrijdag 1 januari 2020     Nieuwjaarsdag          GESLOTEN

 

 

Spaarkaart:

Spaar bij ons voor extra voordeel! Bij elke besteding vanaf € 10,00 ontvangt u 1 stempel m.u.v. aanbiedingen, opruimingsartikelen, protheses, maatwerk/atelier of stomerijservice. Een volle spaarkaart geeft u € 10,00 korting bij uw volgende aankoop. De kaart is onbeperkt geldig en niet inwisselbaar tegen kontanten. Bij een nieuwe spaarkaart krijgt u t.w.v. € 100,- al stempels kado!

 

 

Bestellen:

Omdat we nog geen actieve webshop hebben, kunt u gewoon uw bestelling doorgeven via email of de telefoon. U ontvangt vooraf een orderbevestiging ter controle. Na ontvangst van uw betaling wordt het pakket opgestuurd per PostNL. U kunt dan evt. de verzending volgen via: www.tracktrace.nl waarvan u per email een link krijgt gestuurd. Zo kunt u zien waar uw pakket zich bevindt en rond welke tijd het afleveren staat gepland. Verzenden is altijd voor verantwoordelijkheid van de klant. Soms past iets in een envelop maar dat is niet te traceren in geval van achterblijvende prestatie van PostNL. Een pakket daar in tegen is wat duurder maar wel te traceren. Tevens is er de mogelijkheid om het te verzekeren tijdens transport.

 

Verzendkosten:

Envelop / Brievenbus pakket      € 5,-     (tot 2 kg.)

Normaal pakket                        € 8,50   (tot 10 kg.)

Verzekerd pakket                      € 15,-   (tot 10 kg. en tot € 5.500,- verzekerd)

Buitenland op aanvraag, zie deze link voor de tarieven.

 

 

Passen:

Met kleding hebben we te maken met pasvormen en maatvoering. Daarom kan een kledingstuk anders zitten dan gehoopt. Wij adviseren u om zoveel mogelijk te passen voordat u tot aanschaf over gaat. Het makkelijkste is in de winkel, dan heeft u alles bij de hand en als een maat niet goed zit, dan pakken onze adviseuses er een andere bij voor u. Dan weet u zeker dat u geslaagd de deur uit gaat. Lukt het niet om in de winkel te passen, dan kunt u dat uiteraard ook gewoon even thuis doen. Bij het passen van ondermode en badmode verzoeken wij u om begrijpelijke redenen om uw slip aan te houden.
I.V.M. CORONA WORDEN ALLE ARTIKELEN DIE BINNEN ZIJN GEKOMEN OF GEPAST PREVENTIEF MINIMAAL 24 UUR IN QUARANTAINE GEHOUDEN. Ook draagt ons personeel nooit kleding uit de winkel die ze aan het einde van de dag weer terug hangen in de vakken. U winkelt dus altijd veilig.

 

 

Ruilen:

Standaard kunt u bij ons binnen 8 dagen na aankoop ruilen, mits artikel origineel verpakt, met nog vastzittende kaartjes, niet gedragen, vies, gewassen of beschadigd. Een langere termijn is soms mogelijk na overleg vooraf. Uitzonderingen op het ruilen zijn:

* afgeprijsde artikelen: voor een hele scherpe prijs toch kwaliteit, u kunt alles zien, voelen en passen. Profiteer daar direkt van.

* speciaal voor u bestelde artikelen: vaak maken wij extra kosten om dit in huis te halen zonder deze door te berekenen, wij kunnen deze artikelen zelf ook niet retourneren.

* panty's / kniekousen / sokken: omdat dit veelal gemaakt is van kwetsbaardere materialen waarbij wij een andere klant niet 100% kwaliteit kunnen garanderen als een artikel bij ons de deur uit is geweest. Een haaltje of ladder kan snel per ongeluk gemaakt worden door bijv. een scherpe nagel, ruwe handen of sierraden. En wij willen het risico niet lopen dat wij iets terug nemen dat toch geopend is geweest, uit de verpakking gehaald of niet. Van vrijwel alle panty series hebben wij monsters of kleurstaaltjes zodat u vooraf de kleur en dikte goed kunt zien. En bij sokken is het vooral uit hygiënisch oogpunt. Ook mondkapjes worden niet geruild vanuit het hygiëne oogpunt. Bij uw aankoop kunt u er dus op vertrouwen dat u kwaliteit ontvangt.

Excuses voor het evtentuele ongemak maar u begrijpt waarom we dit moeten doen.Op zicht / geld terug:

In principe geven wij geen geld terug maar als u het vooraf overlegd is het soms wel mogelijk. Bijv. als u iets komt halen voor iemand anders. In dat geval wordt alles afgerekend wat u meeneemt en krijgt u bij retourneren uw geld weer terug. Bij grotere bedragen kunnen wij het evt. ook overmaken op een bankrekening zodat u niet met veel kontantgeld in de portemonnee zit. In andere gevallen kunt u ruilen of ontvangt u een tegoedbon. Deze bon is niet aan een bepaalde periode gebonden en kunt u gebruiken wanneer het u uitkomt. Evt. stempels voor uw klantenkaart ontvangt u later bij uw volgende bezoek met de kassabon met stempel.Beveiliging:

Wij vragen uw begrip voor het feit dat onze medewerk(st)ers de bevoegdheid hebben om (preventieve)tassencontrole te houden. Onze artikelen zijn zichtbaar en onzichtbaar beveiligd tegen diefstal. Er wordt bij diefstal, personen met vals geld en rooftassen direkt aangifte gedaan bij de politie. Tevens werken wij actief binnen het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) waarbij gegevens intern onderling worden uitgewisseld zodat alle aangesloten bedrijven elkaar op de hoogte houden en er een collectiefwinkelverbod opgelegd kan worden. Voor uw en onze veiligheid.